Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Norskehäll  (läst 1568 gånger)

ingelaopeter

  • Inlägg: 282
    • Västergötland
    • Trolledalens Hantverk
Norskehäll
« skrivet: 20 maj-11 kl 10:20 »
Har en riktig bakugn i skorstenen men eftersom det tar så otroligt lång tid att elda upp den så har jag köpt mig en "Norskehäll" att baka tunnbröd på. Vill bara säga att det fungerar fantastiskt bra och att vi även har bakat pizza på den, med grillens lock över.

Kabo

  • Inlägg: 248
SV: Norskehäll
« Svar #1 skrivet: 20 maj-11 kl 12:10 »
Jag har en sen länge men har aldrig gett mig på pizza. Menar du att den verkligen blir gräddad på ovansidan?
Man kan ju inte vända den med särskilt gott resultat. :)

ingelaopeter

  • Inlägg: 282
    • Västergötland
    • Trolledalens Hantverk
SV: Norskehäll
« Svar #2 skrivet: 20 maj-11 kl 12:37 »
Svag värme ca 4:an, på med grillens lock, och det blir den bästa pizza du någonsin ätit. Smakar stenungsbakat!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

530 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Superbra tidning där det mesta tas upp! Klart prisvärd läsning.
/Theo

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser