Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Erfarenheter från andra hemslaktare  (läst 1598 gånger)

gokeralm

  • Inlägg: 9
Erfarenheter från andra hemslaktare
« skrivet: 05 apr-11 kl 09:36 »
Bor utan el (dvs utan kyl och frys, men med jordkällare) och har slaktat en tjurkalv igår. Någon som har erfarenheter av att salta eller röka för längre hållbarhet? Jag har ett bra salteri/rökeri i närheten att lämna in kött till. Vilka bitar lämpar sig bäst? Hur länge håller det sig? Har du tips så blir jag väldigt tacksam!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

535 gäster, 1 användare
Hans Hultén

* Forum

* Om tidningen Åter



- En tidning med djupa rötter.
/Margit

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser