Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  varför blir fetaosten så???  (läst 1121 gånger)

Osttokig

  • Inlägg: 40
    • Jämtland
varför blir fetaosten så???
« skrivet: 01 jul-10 kl 10:28 »
Jag har gjort fetaost och i vissa burkar har vitlöken blivit lite grön...
Jag har lagt vitlöken i kokande vatten innan och det är rapsolja i. I vissa satte jag i även olivolja
kan det vara olivoljan som är "boven"?? Eller kryddorna rosmarin och oregano??
Boendes i Jämtland.

 

Stadsbarn

  • Gäst
SV: varför blir fetaosten så???
« Svar #1 skrivet: 02 jul-10 kl 14:48 »
Jag gör samma som du med rapsolja, och den har aldrig blivit grön. Så jag skulle gissa olivoljan.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

467 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Som vanligt ett mångfacetterat och informativt nummer om mycket som hör självhushållningen till.
/Håkan

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser