Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Kok/stek-grop  (läst 1835 gånger)

Attes matte

  • Inlägg: 4331
    • Jämtland
Kok/stek-grop
« skrivet: 13 aug-09 kl 12:38 »
Är det nån som har tillagat kött i en stekgrop/kokgrop? Är nyfiken på att testa nämligen, men är lite osäker på hur man gör för bästa resultat. Tips, nån? Det är kanin jag har tänkt "gropa"...

/Sara
Renoverings-bloggen: www.flatcoated.se/racksjon
Atte-bloggen: www.flatcoated.se/blog

 

regnpipan

  • Gäst
SV: Kok/stek-grop
« Svar #1 skrivet: 13 aug-09 kl 13:16 »
http://arkeologivast.blogspot.com/2008/10/frlamm-i-kokgrop.html

samma text/artikel finns i ett äldre nummer av Åter. Det borde inte vara svårt att byta till kanin istället, men jag misstänker att man får minska koktiden något.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

595 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Å vilken härlig tidning
/Susanne

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser