Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Källarlagrad getost  (läst 1542 gånger)

Hönshjärna

  • Inlägg: 136
    • Finland
Källarlagrad getost
« skrivet: 08 nov-11 kl 10:19 »
Nu har jag smakat på min första källarlagrade getost och den är jättegod :P. Konsistensen är som på lagrad hårdost, går bra att hyvla. Jag trodde att konsistensen skulle likna vanlig mögelost? Något som gick fel, eller? Tyvärr blir det minusgrader i min jordkällare på vintern när det är som kallast så jag får vänta till våren med att göra nya.


 

pålle

  • Gäst
SV: Källarlagrad getost
« Svar #1 skrivet: 08 nov-11 kl 10:24 »
Du värkar ha för lite jord på källaren eller en trasig dör ska ju va dubbla dörrar  kanske dax att du renoverar dun källare ? :)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

507 gäster, 1 användare
CorneliusK

* Forum

* Om tidningen Åter



- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser