Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Handkäse/Harzer  (läst 2348 gånger)

nordictinkerer

  • Inlägg: 9
    • Jämtland
Handkäse/Harzer
« skrivet: 13 jan-25 kl 16:15 »
Hej!

Är sugen på att pröva att göra egen hårdost, och hittade att tydligen har tyskarna några ostsorter (Känd under namn som Handkäse eller Harzer) som enbart görs på surnad mjölk (typ fil eller kvarg), lät ju hyffsat enkelt för nybörjaren.

Någon som testat att göra någon av dessa ostar? Hur smakade de isåfall? Värt att prova?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

630 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser