Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Handkäse/Harzer  (läst 1858 gånger)

nordictinkerer

  • Inlägg: 8
    • Jämtland
Handkäse/Harzer
« skrivet: 13 jan-25 kl 16:15 »
Hej!

Är sugen på att pröva att göra egen hårdost, och hittade att tydligen har tyskarna några ostsorter (Känd under namn som Handkäse eller Harzer) som enbart görs på surnad mjölk (typ fil eller kvarg), lät ju hyffsat enkelt för nybörjaren.

Någon som testat att göra någon av dessa ostar? Hur smakade de isåfall? Värt att prova?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

538 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- För moder jord skull!
/Henrik

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser