Dina önskemål är inte så lätta att tillgodose ..
Finns det både jäst och socker kvar i brygden kommer det att fortsätta jäsa.
Söta, kolsyrade, bubbliga drycker tillverkas ju genom att blanda läsk+sprit+socker eller att använda ett steriliserat fruktvin (genom värmebehandling/filtrering/kemikalier) som späs ut med sockerlösning, vatten och aromer. Kolsyran tillsätts efteråt
Det man skulle kunna tänka sig är att jäsa till strax under önskad styrka och strax över önskad sötma, sen buteljera och låta jäsa tills lagom kolsyra (lagom kolsyra kan man bara ta reda på genom att öppna en flaska då och då och kolla) ... sen pastöriserar man alla flaskorna/dödar jästen genom att sänka dem i varmt vatten. Problemet är dock att trycket ökar när man värmer dem, risken för explodeeande flaskor är inte att leka med.
Jag har erfarenhet av att plocka bort glassplitter i betongtaket i förortslägenheten från ölflaskor som exploderade när dom stod på golvet. Är glad att jag inte var i närheten när dom smällde.
Gör inga experiment med högt tryck i din svagdrickaflaska !!!