Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Lamaslakt  (läst 1077 gånger)

Lena K.L.

  • Inlägg: 57
    • Södermanland
Lamaslakt
« skrivet: 11 okt-12 kl 22:15 »
Hej!
Är det nån här på forumet som har erfarenhet av lamaslakt? Vad behöver man tänka på? Har bara varit med om nöt- å get-slakt, (förrutom fjäderfän) förut. Finns risk för ullsmak, som vid fårslakt? Är det risk för bismak typ gammal bock om det är en "gammal" lamahingst? Hur länge bör den hänga? Vore tacksam om ni kloka forumsmedlemmar som har erfarenhet av detta ville bistå med  goda råd!

   Lena
man harnte roliare´n man jörse


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

775 gäster, 1 användare
Numera

* Forum

* Om tidningen Åter



- Förvånansvärt väl sammansatt och innehållsrik tidning! Kanske är det just för att den är skriven av entusiaster, inte professionella skribenter, som den andas så mycket glädje och inspiration.
/Jeuce

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser