Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  röka fårkött  (läst 12735 gånger)

regnpipan

  • Gäst
SV: röka fårkött
« Svar #20 skrivet: 01 feb-10 kl 11:50 »
Hur som helst. Jag har lagat ett långkok och lite kebab på köttet. Ingen brunstsmak, däremot en väldigt tydlig lukt när jag stekte köttflisorna till kebaben. Misstänker att kryddningen dödade ev smakupplevelser.

får revideras. Brunstbaggen har en tydlig bismak och doft, åtminstone i milt kryddade färsrätter. Inte obehaglig för mig eller de mina, men säkert för någon som är känslig mot framför allt dofter.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

835 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Tycker det verkar vara en mycket innehållsrik tidskrift. Användbara tips och råd för den nyfikne och för de som vill utveckla sitt bruk med hand och hjärta. Tack!!
/Märit Newberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser