Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Nyslungad honung  (läst 866 gånger)

Hans Hultén

  • Inlägg: 191
    • Södermanland
Nyslungad honung
« skrivet: 28 jul-09 kl 21:56 »
Kanske en lite lustig fråga. Hur länge kan man kalla ”nyslungad honung” för nyslungad?
Om jag slungade honung för två veckor sedan och som ännu ej är kristalliserad är den
då nyslungad? eller ska man utgå från tappdagen?
Många frågetecken.
Hans


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

640 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Jag älskar när tidningen kommer! Myskväll och massor med läsningar!
/Melissa

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser