Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Nyslungad honung  (läst 850 gånger)

Hans Hultén

  • Inlägg: 191
    • Södermanland
Nyslungad honung
« skrivet: 28 jul-09 kl 21:56 »
Kanske en lite lustig fråga. Hur länge kan man kalla ”nyslungad honung” för nyslungad?
Om jag slungade honung för två veckor sedan och som ännu ej är kristalliserad är den
då nyslungad? eller ska man utgå från tappdagen?
Många frågetecken.
Hans


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

654 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- En kanontidning på alla vis!
/Michael Andreasson

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser