Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Nyslungad honung  (läst 852 gånger)

Hans Hultén

  • Inlägg: 191
    • Södermanland
Nyslungad honung
« skrivet: 28 jul-09 kl 21:56 »
Kanske en lite lustig fråga. Hur länge kan man kalla ”nyslungad honung” för nyslungad?
Om jag slungade honung för två veckor sedan och som ännu ej är kristalliserad är den
då nyslungad? eller ska man utgå från tappdagen?
Många frågetecken.
Hans


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

691 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Förvånansvärt väl sammansatt och innehållsrik tidning! Kanske är det just för att den är skriven av entusiaster, inte professionella skribenter, som den andas så mycket glädje och inspiration.
/Jeuce

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser