300 g smör
4 ägg
6 dl strösocker
5 tsk vaniljsocker
3 msk kakao
9 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
3 dl mjölk
Vispa ägg och socker länge.
Blanda allt annat utom mjölken och blanda sen i det med mjölken i de vispade äggen (lite mindre mjöl= fluffigare, lite mer=stabbigare
Smöra en ugnsform, med ströbröd = som när man gör sockerkaka.
Häll i smeten och grädda i 175 grader lite under mitten i ugnen.
Glasyr
150 g smör
4-6 msk kallt kaffe
2-3 msk kakao
4 tsk vaniljsocker
7 dl florsocker
Gör lite mer glasyr och tunnare (mer kaffe, mindre florsocker) så tränger den in mer och det blir kladdigare.
Smeta ut glasyren. Gör du det medan kakan är het, så tränger det in längre
Strö sedan på kokos.
När du ska skära bitar, så kan du stoppa den i frysen ett tag före, så den blir hårdare.