Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Kokt malt - drav  (läst 2786 gånger)

wergeni

  • Inlägg: 7
    • Västergötland
Kokt malt - drav
« skrivet: 31 mar-15 kl 17:16 »
Ett lokalt micro bryggeri ringde och frågade om vi var intresserade av kokt malt, drav, som gris mat.
Någon som har erfarenhet av detta, behöver vi tillsätta något som försvinner, påverkar det köttet m.m?

mvh
Håkan Wergeni

 



 


Dela detta:

* Inloggade just nu

782 gäster, 5 användare
Bokohammare, Biofilo, jörgen66, beekeepern, ärt

* Forum

* Om tidningen Åter



- Förvånansvärt väl sammansatt och innehållsrik tidning! Kanske är det just för att den är skriven av entusiaster, inte professionella skribenter, som den andas så mycket glädje och inspiration.
/Jeuce

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser