Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Kok/stek-grop  (läst 1846 gånger)

Attes matte

  • Inlägg: 4331
    • Jämtland
Kok/stek-grop
« skrivet: 13 aug-09 kl 12:38 »
Är det nån som har tillagat kött i en stekgrop/kokgrop? Är nyfiken på att testa nämligen, men är lite osäker på hur man gör för bästa resultat. Tips, nån? Det är kanin jag har tänkt "gropa"...

/Sara
Renoverings-bloggen: www.flatcoated.se/racksjon
Atte-bloggen: www.flatcoated.se/blog

 

regnpipan

  • Gäst
SV: Kok/stek-grop
« Svar #1 skrivet: 13 aug-09 kl 13:16 »
http://arkeologivast.blogspot.com/2008/10/frlamm-i-kokgrop.html

samma text/artikel finns i ett äldre nummer av Åter. Det borde inte vara svårt att byta till kanin istället, men jag misstänker att man får minska koktiden något.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

647 gäster, 3 användare (1 dolda)
Grubblarn, krille69

* Forum

* Om tidningen Åter



- Mycket intressant och inspirerande läsning! Jag har lärt mig mycket användbart, bl.a inför eventuella framtida getter. Tidningen är dessutom väldigt fin att bläddra i. Otroligt prisvärd! En får mycket för sina 30 kronor.
/Sofie S

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser