Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Källarlagrad getost  (läst 1517 gånger)

Hönshjärna

  • Inlägg: 136
    • Finland
Källarlagrad getost
« skrivet: 08 nov-11 kl 10:19 »
Nu har jag smakat på min första källarlagrade getost och den är jättegod :P. Konsistensen är som på lagrad hårdost, går bra att hyvla. Jag trodde att konsistensen skulle likna vanlig mögelost? Något som gick fel, eller? Tyvärr blir det minusgrader i min jordkällare på vintern när det är som kallast så jag får vänta till våren med att göra nya.


 

pålle

  • Gäst
SV: Källarlagrad getost
« Svar #1 skrivet: 08 nov-11 kl 10:24 »
Du värkar ha för lite jord på källaren eller en trasig dör ska ju va dubbla dörrar  kanske dax att du renoverar dun källare ? :)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

622 gäster, 2 användare (1 dolda)
Tomas2015

* Forum

* Om tidningen Åter



Bästa tidningen!
/Malin Eklöv

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser