2 koppar vatten
4 koppar ekologisk standard mjölk
2 matskedar finhakad mandel
1 Gram Salvia eller liknande
1/8 tesked garam masala
1/4 tesked Ingefära
1 tesked rosvatten
koka upp vattnet och ta av kastrullen från spisen. lägg i Salvian eller vad du har och låt stå och dra i 7 min. Sila sedan vattnet och krama ur all vätskan från salvian.
Tag sedan salvian och lägg det i en mortel och häll i två matskedar varm mjölk. Arbeta ihop hela massan. fortsätt att arbeta degen och häll i mera varm mjölk lite pö om pö, tills allt är nedblandat. Du har nu en grönfärgad mjölk. Häll över allt i en kastrul igen och värm lite försiktigt, (det får inte koka) och lägg i den finhackade mandeln, Masalan och ingefäran. Låt stå och gosa sig lite på vedspisen i ca 15 minuter. Tag sedan av kastrullen från plattan. Låt svalna av och häll i rosvattnet. Ställ sedan i kylen i ett par timmar. Mmmm voila. Avnjut med sugrör.