Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  långfil  (läst 1190 gånger)

Gunilla52

  • Inlägg: 27
    • Västmanland
långfil
« skrivet: 15 okt-10 kl 09:06 »
Hej!
Igårkväll blandade jag 2dl långfil (köpt från affären) + 2 l äkta bondmjölk. Jag har haft det stått i rumstemperatur över natten. Ska den stå längre i rumstemperatur eller ska jag ställa in den i kylskåpet och när är den färdig att ätas? Någon som vet?
/ Gunilla

esten

  • Inlägg: 2323
    • -
SV: långfil
« Svar #1 skrivet: 15 okt-10 kl 11:15 »
När den har blivit tjock är den färdig och kan ställas kallt tills den ska ätas .

Det brukar ta en till två dagar men beroende på var du ställt skålarna och tempen där , kan ta tre dagar också .

Gunilla52

  • Inlägg: 27
    • Västmanland
SV: långfil
« Svar #2 skrivet: 15 okt-10 kl 12:37 »
Tack snälla för svaret!! :)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

737 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Har dessa godingar i mitt fritidshus och har lagt band på själv att inte läsa de förens jag har läst ut en annan bok, mycket tråkigare bok, vilket gett mig en rejäl sporre att läsa ut den och börja med dessa tidningar! Har tjuvläst en och spoiler, den var jätteintressant!
/Rebecca B

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser