Kineserna äter man väl inte ens? Undrar om man äter de tjusiga med tofs?
Han endast haft Kinesiska dvärgvaktlar...Men vad jag hört så är det såhär:Minst rädd: Här skulle jag säga Japanska/japansk jumbo. Jag anser att dem går att få mycket tamare än dem andra strissiga vaktelarterna..Värper bäst: Skulle nog också säga Japanska/japansk jumbo här då jag läst att det är vaktelvärldens "värphybrid" om det stämmer vet jag dock inte...Bäst kött: Pratar vi mycket kött nu så är det franska jättevaklar som kan väga upp till 500gr.. Fast pratar vi smak på köttet så har jag ingen aning...Sen så är det väl den kinesiska dvärgvakteln som ruvar vanligast? Japaner m.m får kläckas i maskin...
Ska testa ett gäng till med Japanska vaktel låter som en bra mitt i mellan vaktel som borde vara bra till allt.. och borde ju vara bra vad jag läst till middag också Tack för tipsen
japp smakar utsökt