Jag och min sambo har funderat lite på det här med kött, allt man köper i butik känns som ett litet hugg i hjärtat när man tänker på hur illa de flesta köttdjur har det egentligen.
Min sambo har nyligen tagit jägarexamen, snart har vi kött på bordet som faktisk har växt upp naturligt och "lyckligt"
Så börjar vi tänka på självhushåll av kött... nja, något större djur har vi faktisk varken råd,tid eller plats med. Men kaniner då? De tar inte så mycket plats (ingen ladugård i alla fall), de är inte så värst dyra i drift, de förökar sig som...ja, just det, kaniner!
Med andra ord har intresset sakta byggts upp.
Själva skötseln och djurhållningen har jag helt koll på, haft och har kelkaniner sedan länge. Men hur fungerar det här med uppfödning egentligen? Hur många djur har man om man vill ha kött till två personer? Byter man ut dem då och då? Vilken ras? Vilket system?

Hoppas ni inte tycker vi verkar helt bakom flötet, man måste ju lära sig någon gång

Väntar hoppfullt på bra svar!