Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  skumm i näbben  (läst 1452 gånger)

Dollar

 • Inlägg: 463
  • Västerbotten
skumm i näbben
« skrivet: 30 sep-05 kl 13:55 »
Alla veteraner som är hemma på detta med kycklingar.
Har en blommekyckling som är på väg ut ur sitt ägg. Iaf så är det bara näbben än så länge, men runt om ser det ut som om det finns lite äggula torkad. Då kycklingen gapar och grejar så kommer det som lite skumm ser det ut som, ngn slags vätska som skummar. Har inte sett detta förut, är det normalt eller vad?
25 Tackor av Texel/Dorset, 15 Lantras Getter,Löpankor, 50 tjurar, Jämthund,Border Collie,  Welsh Corgi Cardigan,Luzernstövare, hästar,kaniner, Katter och massa dammråttor...

Dollar

 • Inlägg: 463
  • Västerbotten
Re:skumm i näbben
« Svar #1 skrivet: 30 sep-05 kl 23:51 »
Jag svarar själv på min fråga för nu vet jag, och ni som inte vet kan ju få veta det nu då ;)

Iaf så dog kycklingen i ägget som jag misstänkte och gissa vad, det var en blomme. Har sån otur med mina blommisar. Iaf så öppnade jag ägget för att se hur det stod till. Jag fattar inte den lille krabaten hade ju öppnat ägget och det var ju ett ganska stort hål, iaf så hade äggulan och dessnäring runt omkring inte hamnat inne i kycklingen utan det var fortfarande kvar utanför, varför ville då kycklingen ut om den inte var färdig? Kanske slut på luft?
Aja iaf så det som såg ut som skum var ju då vitan och gulan som rann omkring och det fick den lille krabaten i munnen och då den skulle andas blev det bubbligt.
Ja man lär sig alltid ngt nytt varje dag med djur.
25 Tackor av Texel/Dorset, 15 Lantras Getter,Löpankor, 50 tjurar, Jämthund,Border Collie,  Welsh Corgi Cardigan,Luzernstövare, hästar,kaniner, Katter och massa dammråttor...

Manne

 • Inlägg: 460
 • Ljuset återvänder, pulsen stiger...
  • Södermanland
  • Hedlundarnas sida
Re:skumm i näbben
« Svar #2 skrivet: 01 okt-05 kl 17:41 »
Så trist... :-\
Stolt Far, Make och Man.(och ibland RADIKALBÖG.)
med Brahmahöns och Irländska varghundar.
Boendes i Stockholm.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser