Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  saltad spenat  (läst 1186 gånger)

Skytten

  • Inlägg: 7426
    • Skåne
saltad spenat
« skrivet: 19 jun-08 kl 21:04 »
Skördade min spenat idag, eftersom jag inte unnar sniglarna allt, ska sätta en omgång till nästa vecka, brukar gå bra att ta två skördar.

Spenaten förvälldes rullades till bollar som sedan rullades i fin salt, dessa kulor lades in i ett höganäskrus  i varv av havssalt.

Man sköljer dem i vatten när de sedan ska användas.
Det bästa sättet att misslyckas, är att inte försöka!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

695 gäster, 1 användare
Hantverkare92

* Forum

* Om tidningen Åter



- Snubblade över tidningen på biblioteket häromdagen. Blev kvar till stängning och lånade till slut hem sista årgången. Så intressant läsning!
Både jag och min man har saknat en tidning med "mer djup" och mindre gloss. Kul att lära sig mer om intressanta, nödvändiga ämnen.
Även om tidningen är fin...
/Jeanette

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser