Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Lindrigare brunst?  (läst 724 gånger)

mor på landet

  • Inlägg: 43
Lindrigare brunst?
« skrivet: 19 sep-07 kl 21:56 »
Vi har som sagt två bockar(fem månader gamla), om inga flickor finns i närheten blir deras brunst lindrigare då? Någon som vet av erfarenhet?

Edgar

  • Inlägg: 3246
    • -
    • Kennel Hustomten
Re:Lindrigare brunst?
« Svar #1 skrivet: 19 sep-07 kl 22:42 »
När vi hade getter, så var det bara getterna som brunstade.

Bocken kollade varje get  flera gånger om dan, och var verkligen på alerten hela tiden.  Men, när getterna brunstade, så började han lukta bock, och hade inte tid att äta. Vi fick ta bort honom tidvis, så han fick mat!

Jag antar att detta beteende (om det är det du menar med brunst) inte blir så utpräglat om inga getter finns i närheten.

Edgar

mor på landet

  • Inlägg: 43
Re:Lindrigare brunst?
« Svar #2 skrivet: 21 sep-07 kl 19:41 »
ockey, tackar för svaret... :)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser