Ja, det där är så trist.. Det är alltid så stora ord om hur bra det är att sälja direkt och kontakterna med kunden osv.. Men jag tycker man tröttnar, och skickar nu hellre till ett slakteri så får dom ta hand om det sen. Vi har slaktsvin som går ute jämt och har sålt en hel del direkt till folk. Vi skickar till slakteriet och tar sen hem köttet styckat och klart, veterinärbesiktigat, och godkänt på alla sätt och vis. I en halv gris ingår ju då allt utom huvudet och sånt,så det mesta går ju att använda. Det kostade oss ca 23kr/kg att hämta och vi tog sen 25 kr för det ut, tjänade alltså inte nåt egentligen efter alla frakter hit och dit. Så vi höjde till 27kr/kg,och då har folk mage att tycka det blir för dyrt! En peron är dessutom fortfarande efter 2 år skyldig mig 3000 kr för kött. Så,nä,för min del så struntar jag i det nu,bättre att koncentrera sig på gården och försöka få till det så bra som möjligt här, så får dom som har folk till det sköta säljandet.