Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Halland Mark i Halland köpes!  (läst 198 gånger)

camedriz

  • Inlägg: 11
    • Halland
Halland Mark i Halland köpes!
« skrivet: 05 jan-21 kl 09:57 »
Vi skulle vara så tacksamma om någon vänlig själv skulle vilja sälja ca 4-6 hk till boende för vår familj och våra får, getter ochs ankor! Pga egen elförsörjning, är el på fastigheten EJ viktig. Driver småbruk m stort intresse för bevarande av gamla kulturmarker, lieslåtter, odling. Kanske har Du en bit mark på en vacker plats som du inte brukar? Gamla betes/ängsmarker som växt igen?
Vegetarian, regnbågsfamilj, självhushållning, strålningsfri skola! Kemikalier/tillsatser- nej tack!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser