Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Östergötland Sökes: Händig konstnärssjäl som längtar till landet!  (läst 488 gånger)

Menorah Isalind

  • Inlägg: 1
Östergötland Sökes: Händig konstnärssjäl som längtar till landet!
« skrivet: 06 aug-20 kl 09:22 »
Är du en kreativ och händig person, som gillar gott sällskap, goda middagar, att både ha roligt, dansa och skapa, men också uppskattar stillhet, kontemplation (och kanske yoga och meditation)? Då är du kanske den person vi söker!

Vi är ett gäng som tillsammans driver något som vi kallar Kinäs Kommunitet. Men vi skulle nog lika gärna kallat det en fritidsgård (med existentiell touch) för vuxna.

Två gånger om året anordnar vi event i så kallad burner-stil. Det vill säga event där alla som kommer också är med och skapar innehållet tillsammans. Vad det blir är helt upp till oss alla. Det brukar bli mellan 30-50 personer på eventen och många av dem som kommer är återkommande år efter år.

Vi söker just nu en ny åretruntboende kollektivmedlem.

Du har ett eget stort sovrum och har dessutom tillgång till ett stort kök, badrum med tvättmaskin och badkar, en stor trädgård med körsbärsträd, äppelträd och stora odlingsmöjligheter.
Ekonomibyggnaderna använder vi för våra årliga event, samt huserar en snickarverkstad. Det finns också plats för bil i loge eller garage.

Ni är två kollektivboende som delar huset med oss som community. Ni har varsitt rum och communityt har ett tredje rum som kan användas för retreats, yoga, meditation, som ateljé för skapande, skrivande mm (aktiviteter som du självklart kan vara delaktig i)!

Mer om boendet:
35 minuter sydväst om Norrköping och 45 minuter sydöst om Linköping ligger Stora Kinäs Gård. Gården består av ett boningshus om 160 kvardatmeter från 1915 och två ekonomibyggnader (en ladugård och ett sädesmagasin) från sent 1800-tal. Gården ligger vackert belägen mellan de två sjöarna Hövern och Lången. Tomten går ned till vattnet på ladugårdssidan.

Viktigt! Du bör ha egen bil. Det är långt till närmsta kollektivtrafik (cirka en mil åt vardera hållet).

Betalningsanmärkning är inte viktigt. Viktigare är att du är rätt person, som både uppskattar lantligt lugn och att hänga med inspirerande människor, göra roliga och kreativa saker tillsammans. Det är också bra om du är händig. Du behöver inte vara fullfjädrad hantverkare, men inställningen bör vara att du hugger i där det behövs och inte är rädd för att lära dig och lösa situationer som kan uppstå i ett gammalt hus.
Man eller kvinna, vegan eller köttätare, eller hur gammal du är spelar heller ingen roll. Själva är vi mellan 25-40.

Din totalkostnad för hyra och driftskostnader (el, ved, sophämtning, försäkring, internet osv) är 4500:- per månad.

Låter det här som något för dig?
Då tycker jag vi ska ses och bekanta oss mer med varandra! Och fattar vi tycke för varandra så åker vi ut och kollar in gården tillsammans!

Allt gott
/Jonatan och Kinäs-gänget

Redan intresserad - eller har några frågor först? Tveka inte att höra av dig! Skicka ett mail till jonatan@backelie.com så hör vi av oss snarast!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Reportaget om ostkursen gör att man blir så sugen!
/Sanna h

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser