Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Har inte något lösenor  (läst 146 gånger)

Renate Murken

  • Inlägg: 1
    • Östergötland
Har inte något lösenor
« skrivet: 30 jun-20 kl 18:47 »
...eller det har jag säkert men jag minns det inte. Hur gör jag för att göra ett nytt? Jag har försökt läsa tidigare trådar men lyckas inte utifrån dessa tips....
Tack på förhand
What goes around comes around

torbjorn

  • Inlägg: 11621
    • Medelpad
SV: Har inte något lösenor
« Svar #1 skrivet: 01 jul-20 kl 11:21 »
Eftersom du kan skriva detta så måste du ju ha lyckats logga in på forumet, och därmed kommer din dators webläsare ihåg lösenordet.  Det brukar gå att läsa ut någonstans (som exempel i Firefox: Inställningar => Sekretess & säkerhet => Sparade inloggningar , på andra webläsare brukar det gå till på liknande sätt).

anders flix

  • Inlägg: 795
  • Lever för att leva!
    • -
SV: Har inte något lösenor
« Svar #2 skrivet: 02 jul-20 kl 14:09 »
Du kan också begära ett nytt lösenord om du glömt det gamla. Det gör du på inloggningssidan, dvs du måste logga ut först.
Lever för att testa!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser