Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Galt för liten?  (läst 189 gånger)

Erik Schönning

  • Inlägg: 1
Galt för liten?
« skrivet: 02 mar-20 kl 19:21 »
Hej! Jag och min granne har två suggor tillsammans med en galt sedan jul ungefär. Alla har fått kultingar förut men inte med varandra. Suggorna är cirka fyra år och galten drygt ett år och mindre än båda suggorna (en är riktigt bastant) Vi har sett att han klättrar på dem men ingen direkt betäckning.

Han håller fortfarande på och är efter dem ibland så vi är lite oroliga att det inte ska bli några kultingar. Så för att lära oss lite så undrar jag om galten kan hålla på och rida på dem lite även om de är dräktiga?
Vi har som sagt inte sett att han har betäckt dem, kan det vara så att han är för liten och helt enkelt inte når upp?

Erik


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Så mysig, inspirerande och härlig tidning! Sätter igång en känsla av att allt är möjligt. Vill bli självhushållare nu! I framtiden ska vi ha våran gård och Jag längtar så! Livet kan vara bra underbart och det är värt att kämpa för sin dröm så vi kan leva på riktigt. Inte i samhällets ekorrhjul utan ta tillvara på livet till fullo.
/ Linda

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser