Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Vilken ras har lagt dessa ägg?  (läst 206 gånger)

johannes2526

  • Inlägg: 2
    • Uppland
Vilken ras har lagt dessa ägg?
« skrivet: 28 feb-20 kl 18:49 »
Hej ni äggsperter!
Igår när jag samlade in ägg hittade jag ett rödaktigt ägg med fläckar. Snyggt men helt nytt i min hönsgård! Idag fanns det ett ännu rödare ägg med mindre fläckar. Har Blomme, Bovan, Silverudds blå och Isbar. Tuppen är Silverudds blå. Vem kan ha lagt detta/dessa ägg?

Leif


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser