Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Behöver råd- köpa äggkläckare.  (läst 396 gånger)

ettlitetknytt

  • Inlägg: 1
    • Lappland
Behöver råd- köpa äggkläckare.
« skrivet: 24 nov-19 kl 18:01 »
Hej!

Jag har ett tag nu funderat på att köpa en äggkläckningsmaskin. Vill ha en bra, hållbar maskin men blir väldigt osäker när jag söker runt.
Finns det något märke som ändå är bättre än andra? Jag har läst på så jag har ändå ett hum om vad som finns och jag har förstått att det är väldigt olika beroende på vad en är ute efter. Jag har kommit fram till att jag vill ha en helautomatisk för ca 40 ägg. Vad skulle ni rekommendera mig för någon då?

Tacksam för svar.

Permission

  • Inlägg: 943
    • Uppland
SV: Behöver råd- köpa äggkläckare.
« Svar #1 skrivet: 24 nov-19 kl 20:30 »
Heka alla gånger.

Lillasystervarg

  • Inlägg: 2
    • Dalarna
SV: Behöver råd- köpa äggkläckare.
« Svar #2 skrivet: 25 nov-19 kl 20:04 »
Jag skaffade min rätt nyligen och har bara gjort ett kläck i den ännu, men är helnöjd. Jag köpte en halvautomatisk borotto 24, den är enkel att använda, låter inte mycket och fungerade mycket bra. Finns säkert många andra också som är lika bra, men jag upplever att jag fick mycket maskin för pengarna.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Har dessa godingar i mitt fritidshus och har lagt band på själv att inte läsa de förens jag har läst ut en annan bok, mycket tråkigare bok, vilket gett mig en rejäl sporre att läsa ut den och börja med dessa tidningar! Har tjuvläst en och spoiler, den var jätteintressant!
/Rebecca B

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser