Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Söker slaktare med hjärtat på rätt ställe...  (läst 506 gånger)

Helenin

  • Inlägg: 28
    • Närke
Söker slaktare med hjärtat på rätt ställe...
« skrivet: 30 sep-19 kl 14:21 »
Vi jagar med ljus och lykta efter en slaktare som kan hjälpa oss med slakt av våra linderrödingar. Vi söker dig som hanterar djur till slakt med repspekt och ömhet och som ser djuret som en levande individ fram tills döden och som en värdefull råvara därefter.
Det är två välgödda gyltor som kommer att behöva gå till slakt i mitten på december. Vi söker någon i Närke med omnejd och betalar självklart resekostnader och arbetskostnader.
Finns du eller känner du någon så hör av dig.
/Helen och Jonas
Släpp sargen!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

158 gäster, 3 användare
von tratt, Bibbi, Ekis

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser