Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västergötland Klövsjöfår  (läst 289 gånger)

vilda.wilma

  • Inlägg: 31
    • Västergötland
    • Andhämtning
Västergötland Klövsjöfår
« skrivet: 19 aug-19 kl 15:01 »
Intresserad av bevarande av våra lantraser?
Välkommen att läsa mer om bevarandearbetet med vår hotade lantraser och tinga årets lamm, http://www.andhämtning.se/
Det finns bagg och tacklamm, av rasen Klövsjöfår, födda våren 2019, alla vita. Vitt är ursprungsfärgen hos Klövsjöfåren och därför att föredra ur avelssynpunkt.
Lammen säljs som livdjur och endast till dig med SE - nummer och som kommer att bedriva genbank. Levereras lagom till avelssäsongen om inget annat bokas. Jag är medlem i Föreningen Svenska Allmogefår (FSA) och djuren säljs enligt deras riktlinjer & priser. Fåren är registrerade i Elitlamm om du vill kolla kompatibiliteten med genbanksansvarig, http://www.allmogefar.se/
Min besättningen är Maedi-Visna* fri. Besättningar som har genomgått föreskrivit kontrollprogram får officiell friförklaring och livdjur kan säljas med fri-status. * Maedi-visna (MV) är en virusorsakad smittsam sjukdom hos får.

Vänligen Vildas får

Jag lever ett enkelt och fritt liv på landet i balans & harmoni med djur & natur. www.andhämtning.se


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

576 gäster, 9 användare (3 dolda)
blocket16, Nilama77, Lynga, 4-ever, tranberga, bm

* Forum

* Om tidningen Åter- Har nu köpt mina första nummer av Åter och de var över förväntan. Mycket innehållsrika och informativa, och bra blandning. Inspirerande att läsa om andras berättelser och tankar. Även min familj uppskattade tidningen och kommer att läsa fler nummer.:)
/Johanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser