Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Goda nyheter, smarta självhushållarknep och roliga händelser.
Maila petter@alternativ.nu Gärna med bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Vad är detta för gult?  (läst 194 gånger)

TrottoarSlacker

  • Inlägg: 47
    • Östergötland
Vad är detta för gult?
« skrivet: 25 apr-19 kl 17:56 »
Hej på er, kan någon kanske veta vad detta är för gult? Har satt frön i gamla rengjordna mjökförpackningar, vissa har börjat växa och vissa inte ännu. Tog bort plasten som jag hade över odlingslådorna i förrgår och satte ut lådorna ett par timmar när det var soligt o varmt. Sen ställde jag tillbaka alla lådor i det soliga fönster de stod innan men utan plast över. Idag när jag kom hem har en del av jorden som gul beläggning. Både där det växt upp plantor o där det inte finns nåt. Ser inte ut som mögel men har ingen aning. Vet någon? Kan det vara pollen som samlats eller är det nåt skadligt tror ni? :confused:


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser