Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Ångermanland 29 årig kvinna med egen gård söker en livspartner och bästevän  (läst 2229 gånger)

Madlightz

 • Inlägg: 5
 • Livet är för kort!
  • Ångermanland
Ångermanland 29 årig kvinna med egen gård söker en livspartner och bästevän
« skrivet: 21 mar-19 kl 12:13 »
Uppdatering 21/03-19. Hej! tusen tack för alla svar! jag känner att jag måste lägga till lite i min annons! (ber om ursäkt för jag minns inte rubriken och det gick tyvärr inte att ändra en redan skriven annons!)

Jag bor och kommer ifrån Västernorrland, ute vid kusten några mil om Örnsköldsvik.

Känner mig rätt fånig men, here we go.
Jag har under en längre tid sökt en människa. En bästavän, en livspartner.
Personen ska vara omtänksam och förstående, denne skall älska livet och vara trygg i sig själv.

jag söker någon runt eller nära min ålder 23-33 år, Du ska vara flyttbar, för det är tyvärr inte jag. Då jag har allt jag vill ha just här. och nu mernar jag inte bara läget på mitt hus eller djuren, utan närheten till mina föräldrar som jag älskar, min släkt och mina vänner, ja, hela min trygghet.

Har du redan barn? Då är detta något som kommer vara ett enormt beslut för dig att fatta. Förstå mig rätt, mitt huset består av 2 rum och 2 garderober uppe, kök toa vardagsrum och sovarkod nere, så platsen finns och inga hinder på min sida.
Men bor barnet med dig så måste du själv tänka och överväga för och nakdelar i att kanske flytta långt, resor till modern, skola/förskola och konsekvenserna som blir.

Jag har fått jätte många svar ifrån män med små och stora barn, och förstå mig rätt, jag vill absolut inte hamna emellan en far och hans barn. Så jag säger det igen, Jag är inte flyttbar, och du måste överväga innan du skriver till mig. Det är ett enormt beslut som du och ditt/dina barn ska fatta, och det förstår jag

Jag är en kreativ glad kvinna som tycker om att hålla på med allt, jag vill inte påstå att jag är bäst på allt eller ens på något, men jag kan däremot säga att jag har goda kunskaper i ganska mycket när det kommer till gården och djuren.

Jag bor i ett litet hus, 3 våningar källare med potatiskällare, pannrum och tvättstuga. mittvåning kök WC, TVrum och sovarkod, och övervåning med 2 större rum och en sovarkod + garderob, lantligt med c 1½ ha åker "äng" och 2½ skog, Jag äger 2 stora ponnysar och 3 katter. (vana med barn, och väldigt snälla mot barn och vuxna)
Jag har en 50% vikariat på ett år. Och sen jobbar jag ibland som inhoppare inom vården/förskolan.

Jag älskar barn, odling, slakta, ridning, fiska, djur, campa, måla, rita skissa, bygga. tapetsera. ja det mesta faktist, jag gillar när det händer saker, och jag är rätt händig och finnulig, jag lagar och fixar till den mål som går, älskar att jobba med händerna.
Jag har tidigare haft både får och geter, något jag kommer skaffa igen i framtiden, jag skulle även vilja prova på både ko och gris, men det får komma som det kommer.

Jag är ute och spanar på avelsägg just nu, främst Kochiner, och sedan hade jag tänkt ha 2-4 Lohman. Och tomaterna är redan planterade lagomt till våren!
Jag har ett växthus jag byggt själv, som jag älskar att påta i.

Jag har aldrig varit den som dricker, inte heller den som varit ute och festat, Jag kan räkna alla krogen besök på 2 händer, jag söker en person som inte tycker att ölen är det viktigaste i livet. har redan provat att vara med en alkoholist och det gör jag aldrig om.

Jag har Inga egna barn (om inte djuren räknas), men jag skulle vilja ha iaf ett eget barn i framtiden, om jag hittar en partner som jag känner mig trygg med.

Jag ser sällan på tv, men kan såklart njuta till en film och mys i soffan efter en lång arbetsdag, Men jag spelar ibland äventyrsspel på datorn, just nu har det ärligt blivit lite mycket spelande faktist,"The Long Dark" ett överlevnads spel jag fattat tycke för.
Jag har aldrig provat att spela online spel som innefattar pengar, tex kasino eller liknande då jag är rädd om mina pengar. jag har alltid varit snål och sällan unnat mig nytt, utan om jag behöver något tex kläder har det blivit något billigt på second handeller facebook.

De flesta som känner mig skulle nog beskriva mig som alltid glad, trygg, virrig och helt galen :D

Jag ser helt ok ut, jag tänker inte överdriva, utan det du ser är det du får,och jag försöker ta hand om mig själv och min kropp. Ser gärna att du ska bry dig om din personliga hygien och inte är ett äckel som vägrar duscha efter att ha skottat eller jobbat i ladugården i några timmar. Sen ska du ha lite vett och etikett, för jag är inte din städerska eller din mamma. sen att jag kan gå med på att jag tvättar eller gör med hushållssysslor än dig när jag jobbar deltid är mig inte emot, men jag ska inte behöva städa efter dig varje dag.

Jag dricker inte Kaffe, och har ganska ofta fått höjda ögonbryn för det, folk kan ibland kännas ta illa upp, något jag hoppas du inte gör.

Trevlig lättsam, svensktalande och bondelivs-älskande individ sökes! om du ser bra ut är det ett stort plus!

Livet är för kort för att vara olycklig i ett dåligt förhållande, och jag förtjänar efter allt jag varit med om och blivit utsatt för att hitta denna någon som står vid min sida i ur och skur.
Jag vill älskar livet, jag vill våga drömma
Varje liv är värdefullt

biocandy

 • Inlägg: 16
 • aaaooooooh
  • Ångermanland
De glädjer mig att de kanske finns en o annan singel även i detta landskap.
Vem vet, kanske man vågar lägga ut en egen kontaktsök annons en vacker dag.

God jaktlycka :-)
:-)

Theodosius

 • Inlägg: 4
  • Hälsingland
Det låter som att livet leker där uppe!
Hur får du uttryck för din förkärlek till slaktning? Är det inte förbannat mycket regelverk nu för tiden?


Madlightz

 • Inlägg: 5
 • Livet är för kort!
  • Ångermanland
Jag har fått kontakt med den jag söker. Tusen tack för alla svar. Önskar er all lycka
Varje liv är värdefullt

Heno

 • Inlägg: 4
  • Skåne
Hallå tjejen, har du något emot att träffa bäste vän och visa mig vad det finns för fiskemöjligheter o frid för själen runt omkring dig.
 Är nog för gammal för dig när det gäller ålder. Jag är 66 år på pappret men mycket yngre i sinnet. Har svårt med tjejer i min ålder, de bara tänker på golf o lyx o sån är inte jag. Natur, djur, vandring är mitt måtto. Tränar på Friskis/svettis varannandag men tyvärr går jag inte ner i vikt (93) kg.


Inget skryt men jag har en båt i Öresund fiskar lite, kanot, gummibåt, o en kolonistuga här i Landskrona men jag kommer från Sthlm från början.
Att jag kontaktar dig är för jag har alltid önskat att ha ett sånt liv som du har men har inte fått ändan ur vagnen som det heter.
Skulle var underbart att komma o hälsa på dig o alla djuren. Paddla lite o ha det skönt.
Har tält o allt så jag kommer inte bli till något besvär bara att du har plats på tomten, annars sover jag med djuren.
Bara en vän från södern.
Med vänlig hälsning.
 Ha en skön helg Henry Norrström

Heno

 • Inlägg: 4
  • Skåne
Lycka till min vän, du har många vänner, glöm inte det.
Henry

Madlightz

 • Inlägg: 5
 • Livet är för kort!
  • Ångermanland
Jag kan nu meddela att jag funnit den jag sökt efter. Vägen ditt var inte allt för lång, nu när man ser på det efterhand. Det i då läget, vad som kändes som en evighet, var egentligen bara någon månad bort.
Han är må hända långt ifrån en renodlad bonde, jag först sökte. han har då varken intresset för trädgård, odling eller djuren som jag har. Men värnar om djuren och med omtanke för både dem och mig.

Köket har vi lagat, så nu kan jag äntligen leva som en vanlig kvinna, baka, laga mat städa i mitt lilla kök.

Björkbacka Gård blomstrar i all sin prakt, djuren skuttar fritt å glatt och nästan allt är frid I det lilla slottet på kullen vid skogen rand. Gårds tomten har kommit hem, och byggde om huset igen. Han bygger och plöjer och sår och hugger sin ved, och det med förstånd. Ibland kan jag se honom titta ut, här från slottet på berget vid skogens slut!

Jag kan nog Inte hjälpa att känna mig poetisk, denna dystra regniga dag.

Tack för alla underbara svar! Jag hoppas ni alla har det bra!
Varje liv är värdefullt


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

200 gäster, 3 användare
Ekis, Jesus Kristus Är Guds Ord, Ett svart får

* Forum

* Om tidningen Åter- Alltid lika härligt när åter trillar ner i brevlådan.
/EmelieT

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser