Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Skåne Prissänkt vävstol  (läst 220 gånger)

Magnus Sjöbeck

  • Inlägg: 3
Skåne Prissänkt vävstol
« skrivet: 28 feb-19 kl 19:23 »

Stor, i fur välhållen vävstol från 1950 - talet med tillbehör, inklusive bänk och spolmaskin. Går att väva med alla material: ull, bomull, hampa, jute, silke m.fl. Tre tydliga instruktionsböcker med mönster, vävteknik och om hur väven fungerar, ingår. Säljer även en flamskväv och en knyppeldyna. Säljes även separat. Jag har nu prissänkt grejorna från 2000 kr till 700 kr för alltihop. Observera att vävstolen är nermonterad och att bilden bara visar en liten del av grejorna som hör till. Märke på vävstolen: Aktiebolaget John A. Thulin & Company, Norrköping Sweden.

Boende i Södra Vram, nära Billesholm.

Magnus Sjöbeck

Telefon:0702925300
magnus.sjobeck@outlook.com
« Senast ändrad: 28 feb-19 kl 19:49 av Magnus Sjöbeck »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser