Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Hur göra med heautomatisk äggkläckare?  (läst 204 gånger)

Hur göra med heautomatisk äggkläckare?
« skrivet: 25 feb-19 kl 21:33 »
Hej

Jag vill be er om råd.

Jag har en helautomatisk äggkläckare som vickar på äggen (höns) varje 2 timma. Jag har 3 ägg som är 18 dagar i morgon & 9 ägg som är 10 dagar i morgon. Hur skulle ni göra? Jag har läst att efter dag 18 ska inte äggen vändas på, men tror ni att det är någon fara om dom bara vickas från höger till vänster ståendes? Jag kan ju inte stänga av vaggningen av dom andra 9 äggen men vill inte heller riskera dom 3 första som ska kläckas.. Bör jag plocka bort dom från vaggan & ev ställa dom i nåt så dom kan stå utanför vaggan?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser