Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Dalarna Vagnplats sökes Ludvika - Faluområdet  (läst 927 gånger)

humanimal

  • Inlägg: 5
    • Övriga världen
Dalarna Vagnplats sökes Ludvika - Faluområdet
« skrivet: 27 sep-18 kl 21:03 »
Har köpt en arbetsbarack ombyggd till bovagn som jag tänkt göra till mitt hem. Söker därför nu en plats där jag kan parkera den samt min bil på permanent basis. Vill vara nära familjen som sträcker sig från Ludvika via Falun till Bjursås så allt där i trakterna är av intresse. Tillgång till dricksvatten antingen via slang, brunn eller utomhuskran är nödvändigt, har inga problem med att bära & gå en bit. El får jag via solpanel & värme via vedkamin. Naturskönt, avskiljt läge, gärna cykelavstånd till sjö.
Jag reser större delen av året i Sverige, Europa & Asien. Har så gjort i snart 13 år men känner nu att jag vill ha en vrå att krypa in i när jag är hemma. Tycker om att laga mat, umgås med vänner & familj, vara i naturen, dansa, pyssla, yoga, läsa...lugn & lättsam.
Om du har ett grönt hörn över, kontakta mig på frida_023@hotmail.com eller skriv här.
Hoppfulla hälsningar
Frida


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Har nu köpt mina första nummer av Åter och de var över förväntan. Mycket innehållsrika och informativa, och bra blandning. Inspirerande att läsa om andras berättelser och tankar. Även min familj uppskattade tidningen och kommer att läsa fler nummer.:)
/Johanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser