Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Målarkurs i Östergötland  (läst 931 gånger)

karen

  • Inlägg: 43
    • Östergötland
Målarkurs i Östergötland
« skrivet: 05 jul-18 kl 12:19 »
Sommarkurs, " måleri för hela dig". En kortkurs, 2 tillfällen med 3 tim / gång. För 550kr I Kulturhuset Saga, Stråtomtagatan 6 i Ödeshög.  16-17/7 kl 16-19.00. Leder gör Ganga Roslin Bladh som är bildkonstnär, bildpedagog, färgterapeut och yogainstruktör. Det blir fakta, teknikgenomgång, målarinspiration. Någon korare meditation eller mindfullnäsövning för att gå från att måla med huvudet till att måla med hjärtat och hela kroppen. För att få mer info och för att anmäla sig kontakta Ganga på antingen mejl: gannga.art@aol.se eller mobil: 0739400005
Hennes hemsida är www.ganga-art.com


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

618 gäster, 10 användare (2 dolda)
Rogers, anders flix, Hungryhilda, Humle, Noss_enur, Leif2019, gutebonden, Ett svart får

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser