Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Målarkurs i Östergötland  (läst 1019 gånger)

karen

  • Inlägg: 43
    • Östergötland
Målarkurs i Östergötland
« skrivet: 05 jul-18 kl 12:19 »
Sommarkurs, " måleri för hela dig". En kortkurs, 2 tillfällen med 3 tim / gång. För 550kr I Kulturhuset Saga, Stråtomtagatan 6 i Ödeshög.  16-17/7 kl 16-19.00. Leder gör Ganga Roslin Bladh som är bildkonstnär, bildpedagog, färgterapeut och yogainstruktör. Det blir fakta, teknikgenomgång, målarinspiration. Någon korare meditation eller mindfullnäsövning för att gå från att måla med huvudet till att måla med hjärtat och hela kroppen. För att få mer info och för att anmäla sig kontakta Ganga på antingen mejl: gannga.art@aol.se eller mobil: 0739400005
Hennes hemsida är www.ganga-art.com


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Så mysig, inspirerande och härlig tidning! Sätter igång en känsla av att allt är möjligt. Vill bli självhushållare nu! I framtiden ska vi ha våran gård och Jag längtar så! Livet kan vara bra underbart och det är värt att kämpa för sin dröm så vi kan leva på riktigt. Inte i samhällets ekorrhjul utan ta tillvara på livet till fullo.
/ Linda

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser