Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Goda nyheter, smarta självhushållarknep och roliga händelser.
Maila petter@alternativ.nu Gärna med bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Flåhacka, tips!  (läst 659 gånger)

snowbird

 • Inlägg: 113
 • Taget för 1 vecka sen
  • Lappland
Flåhacka, tips!
« skrivet: 03 jun-18 kl 10:22 »
Hej igen💥Jo nu har jag uppgifter angående Flåhackan :SB Maskintjänst 0702955122😁Kostar 385 kr 🙌😘💥😁Woahh vilket underbart pris istället för att skicka efter från utlandet så gynnar vi Sverige eftersom denna Flåhacka är svensk tillverkad och verkligen ett gediget Hantverk 😜❤ Ha en skön Sommar och Lycka till 🙌
« Senast ändrad: 03 jun-18 kl 21:05 av skräptanten »

snowbird

 • Inlägg: 113
 • Taget för 1 vecka sen
  • Lappland
SV: SV: Väkommen till Redskap, verktyg och maskiner!
« Svar #1 skrivet: 03 jun-18 kl 10:34 »
Oj ,jag la in d här under fel rubrik ! E d för mycket begärt om Du kan vara snäll att lägga in den under rubriken *Flåhacka*som jag startade för cirka 1 månad sen där jag lovade att återkomma med uppgifter om *var*vi kan köpa ett sjysst verktyg till ett sjysst pris 😘Precis när jag hade frågat här så fann jag detta utmärkt Fina Hantverk till ett Härligt pris 😂Ser sååå dåligt på min lilla telefon och dessutom är jag kraftigt elöverkänslig och texten blir suddig när jag är inne efter endast nån minut ,försökte hitta tråden men d tar för lång tid för att jag ska kunna klara av det 😢Tacksam för Din Hjälp om det går Bra ,Mvh Snowbird

kretslopp

 • Inlägg: 1315
 • 67 år arbetat med lantbruk skog, har mindre gård
  • Småland
SV: SV: Väkommen till Redskap, verktyg och maskiner!
« Svar #2 skrivet: 03 jun-18 kl 14:17 »
Jag har en bygelhacka som jag använder väldigt mycket. Den ser ut som en stigbygel men har ett vasst blad i nederkanten. Jag kan rensa nära grödan utan att skada den.
kretslopp


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser