Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Ångermanland Hus, stuga, liten gård i Örnsköldsvik köpes!  (läst 445 gånger)

fagertrav

  • Inlägg: 1
    • Ångermanland
Ångermanland Hus, stuga, liten gård i Örnsköldsvik köpes!
« skrivet: 17 apr-18 kl 19:47 »
Hej!
Letar hus, stuga eller liten gård, inom Ö-viks kommun och på pendlingsavstånd till stan. Helst äldre byggnad med originaldetaljer.  Lugnt läge, gärna i jordbrukslandskap, med problemfria grannar och ej alltför nära trafikerad väg. Renoveringsbehov inget hinder. Är skötsam med fast jobb och intresse för odling, skog, mark, djur. Önskat tillträde i sommar/tidig höst.

Skicka gärna pm om du har något som skulle kunna passa. Eller om du har tips på något ställe som står tomt och vill ha en trevlig granne! :-)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra.
/ Anna-karin A

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser