Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Hjälp! Kyckling som har svårt att andas!  (läst 393 gånger)

Sivanlabrador

  • Inlägg: 2
    • Skåne
Hjälp! Kyckling som har svårt att andas!
« skrivet: 03 mar-18 kl 17:38 »
Hej!

Har 7 stycken 2 veckors kycklingar där jag märkte att en av dom andades på ett annorlunda sätt än de andra. Syns liksom att den tar i "framför ögonen?". Detta syns inte på det andra. Den känns även lite hängig och burrig, men hänger på de andra runt i buren fortfarande. Nu har det gått några timmar sedan jag först såg det och nu tar den i ännu mer så att det syns i höjd med krävan på halsen. Har ingen hosta/nysningar/näsflöde, låter inte konstigt/rossligt på något vis. Andas inte med öppen näbb än......

Finns det något jag kan göra? Ska jag ta bort den? Tänker inte låta den kvävas utan tar hellre bort den nu, men jag skulle ju önska att jag kunde göra något för att hjälpa den och få den frisk.

Tacksam för hjälp!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Mycket intressanta uppslag! Blev väldigt sugen på att skaffa höns. Efter större delen av renoveringarna på huset är klara så ska jag bannemig också skaffa mig några höns!
/Dennis Bengtsson

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser