Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Närke Sökes: Sopdyknings-/friganism-/dumpstringsvänner, Örebro  (läst 572 gånger)

Xanhil

  • Inlägg: 0
    • Närke
Närke Sökes: Sopdyknings-/friganism-/dumpstringsvänner, Örebro
« skrivet: 09 aug-16 kl 14:15 »
Hej! Jag är: en tjugoåring som nyligen konverterat till vegetarian (med planer på att bli vegan i framtiden), intresserad av anarkism, och professionell hycklare, men det jobbar jag på att göra någonting åt. Och jag söker några att dumpstra med i Örebro. Jag är sugen av politiska, ekologiska och ekonomiska själ, plus att det kanske bjuder på en liten adrenalinkick.

Jag har utforskat lite nattetid på cykel, och hittat ett par mataffärer som potentiellt är bra för dumpstring. Jag är mest intresserad av mat, men allt möjligt vore roligt. Men vad som vore mest roligt vore att hitta likasinnade. Hittills känner jag inga som har samma böjelser som jag, och om jag skulle fråga mina vänner om de är sugen på att dra ut nattetid och rota bland sopor skulle de mest troligt skratta åt mig, eller se snett på mig, eller bli lite oroliga.

Så, jag söker dumpstringsvänner, i eller omkring Örebro (jag bor nära universitetet). Vore underbart att hitta likasinnade. Hör av er!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

253 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter- Otroligt mycket läsvärda artiklar. Jag väntar alltid med spänning på nästa nummer, en otroligt bra tidning!
/ Pia Elldalen

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser