Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Uppland Kollektiv med stor trädgård i utkanten av Uppsala  (läst 903 gånger)

YlvaA

  • Inlägg: 7
    • Uppland
    • ylvaandersson.se
Uppland Kollektiv med stor trädgård i utkanten av Uppsala
« skrivet: 01 jun-16 kl 09:59 »
Ett rum kommer att bli ledigt i kollektivet Regnbågen, Uppsala, från och med första juli. Det är ett hus med stor trädgård bortanför Stenhagen. Vi är två kvinnor, 36 och 37 år, en man på 21 år och ett barn på 9 år som bor hos oss på halvtid. Vi har gemensam matkassa och lagar mat varsin dag i veckan. Vi äter huvudsakligen vegetariskt men ingen av oss är vegeterian. Vi gillar att odla, laga mat, umgås med varandra, musik, basta och spela fotboll. Det finns växthus och bastutunna på tomten. Vi har rullande städschema och olika städområden som några har extra ansvar för. Några gånger om året blir det fest och utöver det en del spontana festmiddagar på helgkvällarna.

Vi letar efter någon som vill bo kollektivt och dela ansvaret för hus och trädgård med oss andra. Du ska helst vara över 25 år. Hyran är 3 000 kr och i det ingår el, vatten, ved, tidningar, tv m.m.

Kontakta mig, Ylva, om du är intresserad, 0704-328426.
ylvaandersson.se


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

385 gäster, 13 användare (1 dolda)
Radar, Petter B, Torkil, Tinna Siljeholm, Fikaoscar, kim100, annam, LimJans, Banelinjen, nifa, Svart, -kaja-

* Forum

* Om tidningen Åter- Förvånansvärt väl sammansatt och innehållsrik tidning! Kanske är det just för att den är skriven av entusiaster, inte professionella skribenter, som den andas så mycket glädje och inspiration.
/Jeuce

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser