Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Rapphöna?  (läst 1110 gånger)

Molly333

  • Inlägg: 117
    • Skåne
Rapphöna?
« skrivet: 25 jun-15 kl 22:02 »
Hej! Vi har gott om både fasan, vaktel och rapphöna häromkring. Det är dock sällan jag ser deras reden. Vi fann dock ett häromdagen och det skulle vara roligt att veta vad det är för "sort". Jag tror inte det är fasanägg eftersom de är för små, och inte vaktelägg för de var inte spräckliga. Hur stora är rapphönsägg? Har googlat, men inget hittat! Kanske är det inte någon av de arter jag gissat på  :-[!

Molly


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

247 gäster, 8 användare (1 dolda)
Bösahusarn, silas, Sven.82, fri, sizz, per.martinsson, Ett svart får

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser