Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Groddar?  (läst 19879 gånger)

DrJacob.se

  • Inlägg: 52
  • Rå-lågfett-högkolhydrat-vegan
    • Blekinge
    • DrJacobs Raw Food
SV: Groddar?
« Svar #40 skrivet: 16 jun-10 kl 04:53 »
Ska man alltid grodda de mörkt? När jag var liten groddade vi alfalfa i fönstret.

Grodda mörkt först för att få en spänstig grodd för att sedan "klorofyllisera" de sista 1-2 dagarna i ljus. Mitt mörker består av en tallrik som ligger över durkslaget där groddarna växer.

Detta är förstås inte nödvändigt, mest en smaksak.
Certifierad Lärare i Raw & Living Food och Levande Föda -
http://www.dracob.se/
http://www.30bananeromdagen.ning.com/


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

622 gäster, 1 användare
beekeepern

* Forum

* Om tidningen Åter



- Har tappat räkning på alla år vi läst denna. En av FÅ vettiga skrifter/guider till ett roligare o uthålligare liv. Aldrig tråkig. En idealisk present till alla som "vill själv" Tack Petter. (Behåll tian :-) )
/Allan o Kajsa

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser