Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Smide: Länksamling Utbildningar och kurser  (läst 3221 gånger)

sɹǝpuɐ

  • Inlägg: 5876
  • Vad händer om du tänker tvärtom? Vänder på det?
    • -
Smide: Länksamling Utbildningar och kurser
« skrivet: 09 sep-13 kl 21:25 »
Det är egentligen inte tillåtet att annonsera om utbildningar/kurser och liknande kommersiell verksamhet på denna tavla. Men naturligtvis vill vi uppmuntra sådan verksamhet. Det finns därför en särskild tavla där det går utmärkt att informera/annonsera om olika utbildningar och kurser med anknytning till forumets inriktning, exempelvis smide.

Gör så här:
  • Skapa en ny tråd med detaljerad information om kursen/utbildningen på denna tavla: http://www.alternativ.nu/index.php?board=49.0
  • Skriv ett kortfattat inlägg i denna tråd med information om plats och tid och innehåll, och lägg till en länk till annonsen.

En trevlig finess med detta är att alla som är intresserade av utbildningar/kurser rörande smide kan lägga in bevakning av denna tråd. De får då automatiskt ett mail varje gång det görs ett nytt inlägg i denna tråd, om en ny utbildning eller kurs inom smide.

Vill du ha hjälp att länka till annonsen här, skicka ett pm till mig eller till någon annan moderator.

OBS: Undvik att skriva i denna tråd om det handlar om något annat än att länka till information om en ny utbildning/kurs i smide.

Om du vill få ett mail när det görs nya inlägg i denna tråd, klicka på "Underrätta" längst ner precis efter sista inlägget på sidan. Eller "Avanmäl" om du inte längre vill bli underrättad.
« Senast ändrad: 09 sep-13 kl 23:25 av sɹǝpuɐ »

sɹǝpuɐ

  • Inlägg: 5876
  • Vad händer om du tänker tvärtom? Vänder på det?
    • -
FLYTTAD: smideskurs i centrala Göteborg
« Svar #1 skrivet: 09 sep-13 kl 21:27 »
Det här ämnet har flyttats till Utbildningar.

http://www.alternativ.nu/index.php?topic=88535.0
Citera
Första kursen är en grundkurs börjar den 9/9 2013, kurserna är mellan klockan:17:00-21:00.
Troligtvis startar en till grundkurs via Sensus den 7/10, men då får ni söka på deras hemsida http://www.sensus.se/om mer info, eller kontakta mig.

Samtliga kurstillfällen är på måndagar.
 
kontakt:
Anton@smideri.se
http://smideri.se/kurser.html


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Tidningen åter har jag läst i några år som prenumerant innan dess läste jag hos vänner. Genom åren har jag utvecklats det har även tidningen och att ledaren skrivs av en så härlig och äkta människa som erkänner att man ibland får ge upp och tänka om. ALLA borde ha tidningen!
/ Maria

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser