Ha, Ha. Mitt favoritt kjøtt.
Røkt lammelår (fårfiol)
Marinert stekt lammesadel
Fenalår (saltet og tørket)
Pinnekjøtt (saltet, tørket, utvannet og kokes). lages av tunnbringa
Salt fårekjøt. Legges i saltlake å kokes. Serveres med potet, rotmos, smeltet smør å øl.
Hvis du får innmat. Marinert stekt hjerte
Lammelever gryte (delikatesse)
Fårikål. Div stykker av kjøtt kokes sammen med kål. Også en fantestisk rett.
Hvis du lager korv selv er lammekjøtt i korv en ekstra smaksingrediens med karakter
For de spesielt interesserte: Smalahoved. saltet, røkt og kokt lammeskalle. Meget godt kjøtt, men jeg spiser ikke øyne eller hjerne.
Det finnes masse recepter. Bare si ifra hvis noe virker interessant.
http://www.matprat.no/RecipeResult.aspx?txtFreetext=&ddlFolder=&ddlIngredientGroup=13