Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Pak soi, förvaring?  (läst 2518 gånger)

Snuzer

  • Inlägg: 972
  • Vetgirig
    • Blekinge
    • enlitengard
Pak soi, förvaring?
« skrivet: 28 jul-12 kl 15:41 »
Jag har rätt mycket paksoi i landet och äter så mycket jag bara kan. Men finns det något sätt att spara dem för vintern? Går de att frysa in? Kan man tex göra rullader med köttfärs i dem och förvara dem på burk ungefär som kåldolmar/vindolmar?

Livet är en smula för kort...  när man tänker efter : )


Snuzer

  • Inlägg: 972
  • Vetgirig
    • Blekinge
    • enlitengard
SV: Pak soi, förvaring?
« Svar #2 skrivet: 28 jul-12 kl 16:03 »
Livet är en smula för kort...  när man tänker efter : )

sannah

  • Inlägg: 126
    • -
SV: Pak soi, förvaring?
« Svar #3 skrivet: 29 jul-12 kl 21:11 »
Borde funka med mangold också va...?

 

kurt

  • Inlägg: 3488
SV: Pak soi, förvaring?
« Svar #4 skrivet: 30 jul-12 kl 04:18 »
Mangold kan man ju också förvälla och frysa

sannah

  • Inlägg: 126
    • -
SV: Pak soi, förvaring?
« Svar #5 skrivet: 31 jul-12 kl 17:43 »
Mm, och det brukar jag, men jag är så dålig på att öppna den där frysen och ta ut något annat än glass   :-[  nån inläggning vore gott, och går förhoppningsvis åt :D


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

581 gäster, 1 användare (1 dolda)

* Forum

* Om tidningen Åter



- Verkar vara en mycket användbar tidning!
/Marcus

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser