Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Återanvändning inom odling  (läst 1696 gånger)

mumsmums

  • Inlägg: 72
    • -
    • Välkommen till familjen Perdahls hemsida!
Återanvändning inom odling
« skrivet: 29 mar-04 kl 14:49 »
Förutom att jag återanvänder glasspinnar till att göra egen glass så går även några åt till att märka upp sådd både inne, i växthus och utomhus. När bänkarna i växthuset står färdigsådda är det de två långa hyllornas tur att fyllas med olika krukodlingar. Tomma mjölkförpackningar blir jättefina odlingskrukor för t.ex paprika & chilifrukt. De blir inte heta och bränner sönder rötterna eller torkar snabbt ur som lerkrukor. Gör bara hål i botten så att överflödigt vatten kan rinna ur.

MVH
Ann
"Som man bäddar får man ligga" ska inte vara en ursäkt för kränkande särbehandling och absolut inte när bädden består av efterkonstruktioner, undanhållande av fakta och lögner där vissa bereds möjlighet att rädda sitt eget skinn och andra görs rättslös.  www.familjenperdahl.se


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

450 gäster, 7 användare
Jano, karsan, Efwa, anders flix, Ett svart får, LMC400, Thomas_

* Forum

* Om tidningen Åter- Senaste numret (3/19) var verkligen jätteintressant (även om alla brukar vara intressanta). Gillar artiklarna om framtiden och skulle gärna läsa mer om alternativa, positiva framtidsvisioner (det är dags att se något annat än kollapsbaserade domedagsprofetior). Vill också lära mig mer om olika toalettlösningar.
/ Hanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser