Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Ta bort ögat hos tax  (läst 1772 gånger)

Lars Pers Maria

  • Inlägg: 753
    • -
Ta bort ögat hos tax
« skrivet: 18 maj-11 kl 01:21 »
Vår tax har drabbats av att linsen på vänstra ögat har lossnat och "ramlat ner". Detta konstaterat hos veterinär idag. I morgon (idag) ska han ta bort ögat. Trycket där är 69 och på det friska ögat 12. Smärta har man vid 40 sa vet. Vi har inte märkt att hunden har haft ont. Allt detta har gått väldigt fort. Någon annan som har erfarenhet av borttagna ögon hos hundar?
Nybyggarkvinna från förförra seklet. Pånyttfödd bondesjäl som vill hålla släktgården vid liv och inte glömma gamla kunskaper. Man o tre stora barn.
Getgård med ostproduktion, ett par hästar, höns, ankor, råttfångare, highländare, anställd islandshund och en tax som lagårdskatt.

Andromedae

  • Inlägg: 131
    • Dalarna
SV: Ta bort ögat hos tax
« Svar #1 skrivet: 09 jun-11 kl 20:10 »
Nu är det ju ett tag sen detta skrevs och operationen och efterföljande tid har förhoppningsvis gått bra.
Upplever inte att hundar (eller katter) bekymrar sig efter en operation där öga tagits bort, då de ofta varit blinda eller sett väldigt dåligt på detta öga redan innan.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

376 gäster, 10 användare (1 dolda)
skogsfe, karsan, LimJans, Adels, Larus Canus, HJFF, Vafanskajagmeddentill, Taeronai, Thomas_

* Forum

* Om tidningen Åter- Det här är tidningar som jag kommer hålla reda på och spara på samma ställe, de fungerar som en uppslagsbok!
/Lovisa

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser