Om man är många som ska dela på kaninen är det ju inte så mycket kött på en kanin. Varför inte fylla med nöt- eller lammfärs, kryddad med rosmarin och krossade enbär, vitlök m.m
Tillaga rotfrukter i ett separat paket, gärna med svamp och mycket kryddor. Å vad jag blev hungrig nu...
Superbra tips! Men nu ska nog bara jag och pojkvännen äta just denna gång... Jag kan ju faktiskt ta kaninfärs och fylla med oxå.

Det lutar åt nånting med kryddningen rosmarin, timjan och vitlök. Rödlök ger ofta god smak inifrån, och även morötter. Hmm... Kanske lite kryddsmör?
Hur är det med fänkål? Det har jag aldrig ätit, men jag har hört att det ska vara himla gott...

Borde passa som fyllning oxå.

Tror att jag ska låta kaninen ligga i lite saltvatten nån timme innan tillagning oxå. Borde bli gott tillsammans med enriset.
Jag blir ju oxå hungrig nu!

/Sara